آموزش های ویدئویی در کانال آپارات

0
()

● گیاه آویشن ( نام علمی thymes ) گیاهی است ازدسته نعناسانان که در ایران به نام آویشن شناخته می شود. آویشن در اصل گیاهی دارویی است که در صنعت مواد غذایی نیز کاربرد دارد.
● این گیاه حدوداً ۳۵۰ گونه ی متفاوت دارد. از جمله آویشن اوراسیایی، آویشن خزنده، آویشن زیره ای و… آویشن از هزاران سال پیش توسط بشریت مورد استفاده قرار می گرفته است.
● برای مثال در مصر برای مومیایی کردن مردگان و یا در روم باستان به عنوان خوشبو کننده اتاق ها و غیره کاربرد داشته است.

همانطور که در ابتدا ذکر شد، آویشن نوعی گیاه دارویی است که خواص فوق العاده بسیاری دارد. در این مطلب قصد داریم شما را با پنج مورد از خواص بی نظیر این گیاه آشنا کنیم.

خواص درمانی گیاه آویشن
۱- حفظ سلامت پوست با آویشن

آویشن به علت دارا بودن خواص ضد باکتری، تصفیه کننده و ضد التهاب، می تواند باکتری هایی که موجب ایجاد مشکلات پوستی می‌شوند را از بین ببرد و درمانی کاملاً گیاهی، مناسب و بی خطر برای رفع جوش صورت (آکنه)، التهاب پوست و… باشد.

۲- استفاده از آویشن برای کمک به رشد مو

مواد مغذی آویشن، به فولیکول های مو کمک می کند و موجب رشد سریعتر موها میشود. همچنین برای درمان شوره سر و ریزش مو نیز موثر است. استفاده از مخلوط روغن آویشن و روغن زیتون باعث رشد مو، سالم تر شدن و براقی مو ها میشود.

۳- بهبود بینایی با کمک آویشن

آویشن به علت دارا بودن ویتامین A، می تواند برای از بین بردن بیماری های مربوط به چشم مفید واقع شود. البته لازم به ذکر است که مشکلات مربوط به شبکیه چشم را شامل نمی شود.

۴- سلامت دهان و دندان با آویشن

همانطور که در پیش گفته شد، آویشن از خواص ضد باکتری فوق العاده ای برخوردار است. این خواص به از بین رفتن باکتری ها و عفونت های دهان کمک می کنند و این موجب می‌شود که آویشن به یکی از راهکار های کاربردی برای بر طرف کردن بوی بد دهان تبدیل شود. در دهان شوی ها نیز از عنصر آویشن استفاده می شود.

۵- تقویت سیستم ایمنی بدن با استفاده از آویشن

به جز خواص گفته شده، این گیاه خاصیت آنتی اکسیدانی را نیز دارا می باشد که باعث جلوگیری از عفونت ها و بیماری ها می شود. علاوه بر این، روغن موجود در آویشن، امگا ۳ را در مغز افزایش می دهد و به کاهش روند پیری کمک می‌کند.

هشدار!
آویشن با وجود خواص دارویی بی شمار، برای برخی افراد خطرناک است. مانند خانم های باردار، کودکان زیر ده سال، افرادی که شیمی درمانی می شوند و ….
همچنین اگر دچار سابقه ابتلا به بیماری هایی همچون زخم معده، اختلال گوارشی چو بیماری های قلبی هستید، در مصرف آویشن احتیاط را فراموش نکنید و حتما با پزشک در میان بگذارید.

امتیاز 1 تا 5 ستاره بده، بعد روی ارسال کلیک کن.

همچنین ببینید:
۷ خواص شگفت انگیز اسفناج

میانگین امتیاز / 5. تعداد امتیاز:

۵ خواص درمانی گیاه آویشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: